Lidt om mig

Life`s a journey, enjoy the ride.

Jeg elsker denne! Den siger en del om mig og den måde jeg ønsker at møde livet og hverdagen på. Positivt livssyn, balance mellem gøren og væren, livsnyder.

Livet har givet mig en del udfordringer men, har heldigvis også givet mig fantastiske øjeblikke og, en god række af inspirerende mentors - og mennesker, når jeg ikke kunde finde vejen hjem selv. Det jeg har lært, er at leve livet igennem hjertet, det jeg brænder for og drømmer om. Når jeg lever efter hjertet, tiltrækker jeg flere af de gode øjeblikke og oplevelser. Når vi kører på livets hamsterhjul af gøren er det svært at hoppe af og ind i væren. Det var det for mig. Jeg var ud af balance, syg og ikke altid rart at være sammen med. Jeg havde brug for at finde mig selv igen, skru ned for tempoet og talen i mit hoved og alt hvad jeg burde, skulle, måtte. Da jeg gjorde det, skete der magi!  Jeg blev den person jeg godt kan lide, den kvinde jeg kigger efter på gaden og den mentor jeg vil lad mig inspirere af.

Livet for mig er en rejse igennem det gode og det dårlige, en rejse hvor dels må jeg tage alene og dels bliver hjulpet frem af andre. Det er mig som er læreren, det er mig som er eleven og, nogle gange læner jeg mig tilbage og nyde oplevelsen. Livsnyder.

Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet. Jeg vil gerne inspirere dig til at lytte mere til dig selv, find dig selv, og hvile i dig selv.

Rejsen er ikke let, det er spændende og udfordrende. Det kræver redskaber som tro, intention og viljen. Disse redskaber hjælper os navigerer i det svære tider, i de pressede situationer og i balance mellem gøren og væren. Så lad os mødes, lad os tale, hjerte til hjerte.

I am forever a student,
forever a seeker
of peace of mind,
peace of heart,
I am forever Karen.

Jeg er certificeret:

C.H.E.K Holistic Nutrition & Lifestyle Coach
Hatha Yoga Teacher
EFT Therapist
Metabolic Typing Advisor
Independant Forever Living Distributor