Select Page

Lidt om mig

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Lidt om mig

It is not what life has done to you. It is the life that lives through you and for you.

Jeg elsker denne! Det er på denne måde jeg ønsker at møde livet og hverdagen på; med et positivt livssyn, balance mellem gøren og væren, holistisk,  livsnyder.

Når vi kører på livets hamsterhjul af aktivitet (gøren) kan det være svært at hoppe af og hvile (væren). Det var det for mig i en lang periode af mit liv. Jeg var ude af balance, havde diverse livsstilssydomme og ikke altid rart at være sammen med. Livet har givet mig en del udfordringer og jeg begyndt at tvivle på vejen. Heldigvis gav jeg ikke op og, under min uddannelse som Holistic Lifestyle Coach mødte jeg en god række af inspirerende mentors – og mennesker, til at hjælpe mig på den rette vej igen. Det jeg har lært, er at leve livet igennem hjertet, det jeg brænder for og drømmer om. Når jeg lever efter hjertet, tiltrækker jeg flere af de gode øjeblikke og oplevelser.  Jeg havde brug for at finde mig selv igen, skru ned for tempoet og talen i mit hoved og alt hvad jeg burde, skulle, måtte. Da jeg gjorde det, skete der magi!  Jeg blev den person jeg godt kan lide, den slags kvinde jeg vil kigge efter på gaden og den slags mentor jeg vil lad mig inspirere af.

Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet. Jeg vil gerne inspirere dig til at lytte mere til dig selv, find dig selv, og hvile i dig selv.

Rejsen er ikke let, det er spændende og udfordrende. Det kræver redskaber som tro, intention, opmærksomhed og viljen. Disse redskaber hjælper os navigerer i det svære tider, i de pressede situationer og opretholde en god balance i livets gang. Så lad os mødes, lad os tale, hjerte til hjerte.

I am forever a student in this life,
forever a seeker in this life,
seeking, studying, peace of mind,
peace of heart, peace of living.
I am forever Karen.

Jeg er certificeret:

C.H.E.K Holistic Nutrition & Lifestyle Coach
Hatha Yoga Teacher
EFT Therapist
Metabolic Typing Advisor
Independant Forever Living Distributor