Nytårs Kvinde Retreat 2024

Date

11 til 14 januar, 2024

Introduktion

Nytårs Kvinde Retreat – Bliv blæst igennem på kanten af verden i Fjaldring, Lemvig.

Vesterhavet er der hvor man mærker naturens kræfter stærkere end noget andet sted i Danmark. Det store salte hav ligger lige uden for vore vinduer, på en gård fyldt med sjæl, energi og varme. Den endeløse strand genoplader sindet og viser en ny vej til inspiration.

Jeg har fået at vide fra nogle af de lokale at du kan mærke naturens krafter mere end nogen andre steder i landet og derfor bliver temaet “naturens kraft” på dette retreat. Dette retreat bringer dig en enestående mulighed for at rydde op i sindet og i kroppen, så sjælens sprog bedre kan høres.

 

Lærer til turen

Karen Loy

Nytårs Kvinde Retreat byder på…

  • Vandreture til Bovsbjerg Fyr langs klinten, jernkysten og istidslandskabet.
  • Mulighed for vinterbadning.
  • Tilberedning af simple måltider i fællesskab.

Årstiden grønt leveres af Steen, en lokal ildsjæl i biodynamisk dyrkede råvarer; Thorkild leverer fisk fra Thyborøn, råvarer kommer fra den lokale købmand i Fjaldring og ja, vi skal også smage nogle gode vesterhavoste. Vi bliver delt op i små grupper når vi tilbereder mad, opskrifterne er simple og rettede mod årstiden.

 

Yoga, meditation og åndedrætsteknikker til at vække energien og vitaliteten

Hver morgen starter vi på måtten og hver eftermiddage afslutter vi på måtten. Yogaundervisning på alle niveauer med inspiration fra både Hatha, Yin og Kundalini. 

Aftenhygge ved pejsen, kortlægning og sang

Her må du også gerne medbringe andre krative projekter såsom strikketøj, tegneresdskaber eller dagbog.

Fællesskabet er et vigtigt element på dette retreat. Den kvindelige energi kan noget helt særligt og endnu mere kan den i fællesskab. Kvindecirkler guider os tilbage til det feminine potentiale og den healing vi alle besidder. I den kvindelige cirkel og fællesskab, bliver vi inspireret, lyttet til og løftet.

Pause, stilhed of reflektion er også vigtige elementer på dette retreat. Ligegyldigt hvilken døgnrytme du har, er det pausen, hvilen, og stilheden som genoplader, fornyer og genopbygger dine energilagre.

Jeg, Karen Loy, er uddannet yogalærer, holistisk coach og terapeut. På mine retreats bruger jeg buets kraft, naturens og årstiden til at skabe rammen om vores spirituelle rejse og dermed en bedre accept af livet som er uforudsigeligt, uknotrollerbart og utilregneligt.

Det vil glære mig at inspirere dig.

Retreat deltager 2023 skrev – “Karen har med stor forberedelse, lavet et inspirerende og tankevækkende Retreat, som giver og et vink til selv at tage livet op til overvejelse, hvad kan vi gøre for fremtiden bliver fyldt med kørlighed of tilfredsstillelse, hvor man tydelig efter Karens yoga mærker kroppen har det som flødeskum. Karen du er en ener. TAK!”

 

Pris pr. deltager

3.999 kr.

Din plads er sikret når du har betalt hele beløbet eller delt det op i 2 rater. Se forneden.

1. rate = 1.999 kr.
2. rate = 2.000 kr. senest d. 1 November, 2023

 

Andre Retreats

Yogarejse til Kreta på Dansk

Yoga Online Sessions

Hele December måned kan du træne gratis med mig. En julegave til dig!

Hver session varer ca. 30 minutter. Lær hvordan du kan løfte din energi til et helt andet niveau!

Fra Januar 2024 tilbyder jeg online gruppeforløb på engelsk @ 3 mdr. varighed.

Følg mig