Retreats

Ro og Refleksion

This world is your body. This world is a great school. This world is your silent teacher.
- Swami Sivananda

Hverdagen for mange tilslører vores eksistentielle behov for ro og refleksion. Vi yder før vi nyder og vi yder oftest for andre før os selv. En retreat er en mulighed for at tilsidesætte andres behov, og værdsætte dit eget.
I rolige omgivelser med naturen tæt omkring dig, skabes der et uforstyrret rum hvor du kan være alene og i samvær med andre, finde ind til dig selv og blive genopladt.

På en retreat med Karen får du…
- Tid til dig
- Hyggeligt samvær med andre
- Fælles opgaver
- Livsfilosofiens hjørne: et trygt sted til dialog og refleksion om krop, sind og ånd
- Fokus på naturen i dig og omkring dig

På en retreat med Karen kunne programindslag eksempelvis være …
- Walk n talk i naturen
- Morgen meditation
- Daglig yoga sessioner
- Fritid/Alenetid
- Dagbogsskrivning

Retreats med mig er både i udlandet og herhjemme. Jeg har et samarbejde med både Adventure Heart, Falkecenter Samsøe, Liselund Seniorhøjskole, og Gerlev Idrætshøjskole.

Du kan også sammensætte dit eget retreat til din virksomhed og dens medarbejdere eller som en gruppe. Priserne er varierende i forhold til indhold, antal af deltagerne og varighed. Kontakt mig til en uforpligtende samtale om hvordan sådan en retreat kunne sammensættes.

3 dages yoga retreat på Sonnerupgaard Gods

– med yogalærer Karen Loy

YOGA retreat med store forhold og højt til loftet – hører det til dine favoritter, så er dette retreat på dette skønne gods svaret. Kæmpestore naturomgivelser, hvor naturen kommer til sin ret.

Sonnerupgaard gods ligger midt på Sjælland i et stort, kuperet landskab omgivet af skove, bakker, enge og vådområder, hvor du kan opleve et rigt dyreliv. Godset omtales første gang i 1341 og har gennem tiden været ejet af flere af landets adelsslægter, fx slægterne Bille, Trolle, Urne og Parsberg – hvor den sidste er mest kendt for at være ham, der huggede næsen af Thyco Brahe.

De rustikke, landlige og herskabelige bygninger og lokaler er dejlige at være i og opholde sig omkring. Du kan opleve et rigt dyreliv i skovene og det åbne bakkeland.

I disse fantastiske store, smukke og historiske omgivelser kan du få en vidunderlig weekend med YOGA, natur, afslapning og aktiviteter – og ikke mindst lækker mad og drikke.

Læs mere om retreatet på Adventure Heart...