Retreats

Ro og Refleksion

This world is your body. This world is a great school. This world is your silent teacher.
- Swami Sivananda

Hverdagen for mange tilslører vores eksistentielle behov for ro og refleksion. Vi yder før vi nyder og vi yder oftest for andre før os selv. En retreat er en mulighed for at tilsidesætte andres behov, og værdsætte dit eget.
I rolige omgivelser med naturen tæt omkring dig, skabes der et uforstyrret rum hvor du kan være alene og i samvær med andre, finde ind til dig selv og blive genopladt.

På en retreat med Karen får du…
- Tid til dig
- Hyggeligt samvær med andre
- Fælles opgaver
- Livsfilosofiens hjørne: et trygt sted til dialog og refleksion om krop, sind og ånd
- Fokus på naturen i dig og omkring dig

På en retreat med Karen kunne programindslag eksempelvis være …
- Walk n talk i naturen
- Morgen meditation og daglig yoga sessioner
- Wellness
- Stilhed periodevis
- Dagbogsskrivning eller andre kreative indslag

Retreats med mig er både i udlandet og herhjemme.

Til efteråret 2022 har jeg senior yoga retreats i samarbejde med Adventure Heart. Læs mere i links herunder...

Senior Yoga Retreat - 5.9 - 7.9.2022 Senior 

Yoga & Mindfulness på Gerlev - 14.9 -18.9.2022

Du kan også sammensætte dit eget retreat til din virksomhed og dens medarbejdere eller som en gruppe. Priserne er varierende i forhold til indhold, antal af deltagerne og varighed. Kontakt mig til en uforpligtende samtale om hvordan sådan en retreat kunne sammensættes.

Nytårs Kvinde Retreat 2023

– med yogalærer Karen Loy

Nytårs Kvinde Retreat…bliv blæst igennem -på kanten af verden ❤️

Vesterhavet er der hvor man mærker naturens kræfter stærkere end noget andet sted i Danmark. Det store salte hav ligger lige uden for vores vinduer, på en gård fyldt med sjæl, energi og varme. Den endeløse strand genoplader sindet og viser en ny vej til inspirationen. 

Jeg har fået at vide fra nogle af de lokale at det kan blæse mere end du måske før har oplevet og, derfor bliver temaet “blæsten” på dette retreat. “Blæsten” bringer dig en enestående mulighed for at rydde op i sindet og i kroppen, så sjælens sprog bedre kan høres. 

Nytårs Kvinde Retreat byder på…

🌬vandreture til Bovbjerg Fyr langs klinten,  jernkysten og istidslandskabet 

🌬mulighed for vinterbadning 

🌬tilberedning af simple måltider i fællesskab. 

Årstidens grønt leveres af Steen, en lokal ildsjæl i biodynamisk dyrkede råvarer; Thorkild leverer fisk fra Thyborøn,  æg kommer fra lokale beboer i Fjaldring og ja, vi skal også smage nogle gode vesterhavsoste Vi bliver delt op i små grupper og opskriftsbogen til vores skønne måltider får du med. 

🌬 Yoga, meditation og åndedrætsteknikker til at vække energien og vitaliteten. 

Hver morgen starter vi på måtten og hver eftemiddag afslutter vi på måtten. Yoga undervisning på alle niveauer med inspiration fra både Hatha, Yin og Kundalini. 

🌬 Aftenhygge ved pejsen, kortlægning og sang. Her må du også gerne medbringe andre kreative projekter såsom strikketøj, tegneredskaber eller dagbog. 

Fællesskab er et vigtig element på dette retreat. Den kvindelige energi kan noget helt særligt - endnu mere kan den i fællesskab. Kvindecirkler guider os tilbage til det feminine potentiale og den healing vi alle besidder.  I den kvindelige cirkel og fællesskab, bliver vi inspireret, lyttet til og løftet. 

Pause, stilhed og reflektion er også vigtige elementer på dette retreat. Ligegyldig hvilken døgnrytme du har, er det pausen, hvilen og stilheden som genoplader, fornyer genopbygger dine energilagre. 

Jeg, Karen Loy, er uddannet yogalærer, holistisk coach og terapeut. På mine retreats bruger jeg nuets kraft, naturen og årstiden til at skabe rammen om vores spirituelle rejse og dermed en bedre accept af at livet er uforudseeligt, ukontrollerbart og utilregneligt.

Det vil glæde mig at inspirere dig. 

Pris: kr. 3999,- pr. deltager

Du kan tilmelde dig og betale her...

Din plads er sikret når du har betalt hele beløbet eller delt det op i 2 rater (se forneden)

  1. Rate = kr. 1999,- 
  2. Rate = kr. 2000,- senest d. 1. Oktober 2022