Retreats

Ro og Refleksion

This world is your body. This world is a great school. This world is your silent teacher.
- Swami Sivananda

Hverdagen for mange tilsløres vores eksistentielle behov for ro og refleksion. Vi yder før vi nyder og vi yder oftest for andre før os selv. En retreat er en mulighed for at tilsidesætte andres behov, og værdsætte dit eget.
I rolige omgivelser med naturen tæt omkring dig, skabes der et uforstyrret rum hvor du kan alene og i samvær med andre, find ind til dig selv og genoplade.

På en retreat m Karen vil du får…
- Tid til dig
- Hyggeligt samvær med andre
- Fælles opgaver
- Livsfilosofiens hjørne: et trygt sted til dialog og refleksion om krop, sind og ånd
- Fokus på naturen i dig og omkring dig

På en retreat m Karen kunne programindslag eksempelvis være …
- Walk n talk i naturen
- Morgen meditation
- Daglig yoga sessioner
- Fritid/Alenetid
- Dagbogsskrivning

Retreats med mig er både i udlandet og herhjemme. Jeg har et samarbejde med både Adventure Heart , Falkecenter Samsøe, og Gerlev Idrætshøjskole.

Du kan også sammensætte dit eget retreat til din virksomhed og dens medarbejdere eller som en gruppe. Priserne er varierende i forhold til indhold, antal af deltagerne og varighed. Kontakt mig til en uforpligtende samtale om hvordan sådan en retreat kunne sammensættes.

23 -25 April 2021

3 dages yoga retreat på Hesede Hovedgård ved Gisselfeld

– med vores dedikerede yoga lærer Karen Loy Aronson

Tag en pause fra hverdagens hektiske tempo og kom med på dette skønne yoga retreat til det vidunderlige Hesede Hovedgård. Her få du en unik yoga oplevelse i smuk natur. Husets hyggelige atmosfære og idylliske beliggenhed skaber de ideelle rammer for et yoga retreat. Her er formålet er at finde fred og ro og genskabe balance i krop og sind. Stedet lægger op til fordybelse og er indrettet med fokus på at, der skal være rart, afslappet, trække vejret og nyde livet. Plej din krop og sjæl og og få fornyet energi under dygtig vejledning fra yogalæreren.

Under dit yogaophold har du også mulighed for at være i det aktive hjørne. Du kan blandt andet tage en løbetur i den smukke og dyrerige Hesede skov, besøge Gisselfeld Kloster, tage en tur i Skovtårnet eller brænde kalorier af på klatrebanerne hos Camp Adventure. Mulighederne er mange, og du sætter selv grænser for, hvilken type weekend du har brug for.

Herregårdens store områder lægger ligeledes op til fordybelse og afslapning. Sæt dig på terrassen med en god bog – og med en udsigt over den smukke have. Og med dådyr der går og græsser, bliver det ikke mere afslappende

Da rejserne til udlandet er sat mere eller mindre på standby for nuværende grundet Covid-19, arrangerer vi nu på utallige opfordringer også yoga retreats i Danmark og har indgået aftaler med nogle helt fantastiske steder i Nord- og Sydsjælland samt på Fyn.

 Vi holder selv så meget af både Danmark og af yoga retreats. Vi skyndte os ud i bilen iført YOGA tøjet og tog på foto shooting til Hesede Hovedgård, som er en del af Gisselfeld Kloster ved Haslev i Sydsjælland.