Booker du et foredrag, kursus eller en personlig session med mig, tager jeg altid udgangspunkt i:

Åndedræt

– den luft vi ånder ind, er den første føde direkte til kroppens celler, væske og væv. Jeg underviser i åndedrættet fra yogaen, pranayama.

Vand

– den næste føde til kroppen er den mængde væske/vand vi drikker. Kroppen er mere dehydreret end det er sulten og væskebalance er uhyre vigtig når vi taler om at optage, nedbryde og udskille affaldsstoffer.

Mad/Næring

- den mad vi indtager, har en direkte påvirkning på vores energi og velbefindende. Der findes ikke ens kost for alle. Det, det handler om er, at finde den gode balance af næringsstoffer fra ikke forarbejdet mad, uden for meget sukker, tilsætningsstoffer og stimulanser.

Bevægelse

– din krop er født til bevægelse. Uden bevægelse mister vi bevægelighed, så simpel er det. Det er vigtig at finde frem til bevægelse som nærer og ikke tærer på kroppen og det kræver ikke nødvendigvis et medlemsskab i et fitnesscenter.

Søvn/Hvile

– vi har brug for søvn og hvile. Vi har brug for pauser. For at finde balance i kroppens energi skal vi bevæge os fra gøren til væren. Det at pause, reflektere og hvile.

Tanker

– den måde vi taler om verden, bliver den måde vi ser verden og møder verden. Den tale vi fodre vores krop og sjæl med bliver den udstråling folk ser og møder.  Vi skal lærer at se muligheder, vi skal tænke positiv og vi skal lærer at navigere i det, når alt ikke går som planlagt.

Let food be thy medicine and let medicine be thy food.
- Hippocrates