Forever Arctic Sea™- Fiskeolie

Omega 3 af høj kvalitet (120 kapsler)

Fed fisk er en vigtig kilde til omega-3-fedtsyrer, men det falder ikke alle i smag. Forever Arctic Sea™ er velegnet til alle, især dem, der ved med sig selv, at de ikke spiser så meget fisk og skaldyr, som de burde, i henhold til gældende anbefalinger.

Gode fedtstoffer

Omega-3 indgår i gruppen af essentielle fedtsyrer, en gruppe stoffer, der er meget vigtige for kroppen. De er lige så vigtige som vitaminer, mineraler og aminosyrer for, at kroppen fungerer gennem hele livet. EPA og DHA er langkædede omega-3-fedtsyrer, der findes i fede fisk som laks, makrel, sardiner og sild. Forever Arctic Sea™ indeholder vores helt egen kombination af EPA og DHA fra fiskeolie og blæksprutteolie og med en frisk smag af både citron og lime. Både fiskeolien og blæksprutteolien kommer fra Friend of the Sea-certificerede leverandører med fokus på bæredygtighed.

Hvis du vil vide mere, kontakte mig på tlf. 53878743

Pris:

DKK 275,00

Beskrivelse + anmeldelser

Jeg kan ikke undvære min fiskeolie! Der er så meget evidens på oliens effekt på hjertet og hjernen. Når du køber et af Forever Livings Produkter har du 90 dages tilfredshedsgaranti. Varen kan leverer direkte til døren hvis du bor i området eller sendes med post.
Jeg er mega stolt af at være selvstændig forhandler af Forever Living produkter. Karen