Kvinde Sommer Retreat 2021

This world is your body. This world is a great school. This world is your silent teacher.
– Swami Sivananda

Connect – Reflect.
10 kvinder + en taknemmelig yogalære skal dele 3,5 dage sammen. Hver morgen mødes vi til meditation og yoga guidede af Karen. Måltiderne tilberedes i små grupper, udfra et kogefhæfte du får med hjem. Formiddagene byder på vandring, badning og samvær. Eftermiddagen og aftener byder på hvile, ro , hygge, og madlavning. Der vil være 1,5 times yin yoga inden aftensmad. Dagene rundes af ved bålet eller pejsen, alt efter vejret.
Mit ønske med dette retreat er, at løfte den kvindelige energi, fællesskab og samvær. Det at passe bedre på dig, hvile mere i dig og lær dig selv bedre at kende.

Når du har tilmeldt dig og betalt får du et informations brev med ekstra oplysninger og vejledninger omkring COVID-19 og dit ansvar på Retreatet. Jeg tager forbehold til de anbefalet og nedskrevet retningslinjer.

Pris:

DKK 3.195,00

Beskrivelse + anmeldelser

Kvinde Sommer Retreat d. 3.-6. Juni på Møn – Strandgaarden v Bundgarnet 45, 4780 Stege
Ankomst torsdag, 3. juni kl. 9.00
Afrejse søndag, 6. juni kl. 12.00
Pris: kr. 3.195,- i eget værelse.

Tid til dig. Tid til egenkærlighed. Tid til fordybelse og refleksion igennem yoga og meditation. Jeg tilbyder forskellige rereats både i Danmark og i udlandet. Læs mere om mig og retreats her…

På et yoga retreat med mig sørger jeg for at yoga niveauet tilpasses alle. Yogaundervisning tager udgangspunkt i årstiden, tid på dagen og, DIG. Med over 30 års erfaring i at afholde events, kurser og uddannelser, formidle og forvandle, glæder jeg mig til at dele det som står mit hjerte nær med dig.