Kvinde Vinter Retreat 2024

$560.00

This world is your body. This world is a great school. This world is your silent teacher.
– Swami Sivananda

Connect – Reflect.
10 kvinder + en taknemmelig yogalære skal dele nogle skønne dage sammen. Hver morgen mødes vi til meditation og yoga guidede af Karen. Måltiderne tilberedes i små grupper, udfra et kogefhæfte du får med hjem. Formiddagene byder på vandring, vinterbadning og samvær. Eftermiddagen og aftener byder på hvile, ro , hygge, og madlavning. Der vil være 1,5 times yin yoga inden aftensmad. Dagene rundes af pejsen.
Mit ønske med dette retreat er, at løfte den kvindelige energi, fællesskab og samvær. Det at passe bedre på dig/os, hvile mere i dig og lær dig selv bedre at kende.

Når du har tilmeldt dig og betalt får du et informations brev med ekstra oplysninger og vejledninger omkring mit og dit ansvar på Retreatet. Jeg tager forbehold til de evt anbefalet og nedskrevet retningslinjer for et yoga retreat i den periode vi er sammen.

Ønsker du at betale denne vare i rater, bedes du gøre det via Mobile Pay – 99908 ForeverKaren
1. rate – kr. 1999,-
2. rate – senest 1. oktober 2023 kr. 2000,-

Kvinde Vinter Retreat d. 11. - 14. januar 2024
Adresse: Mollerupvej 58, 7620 Lemvig
Ankomst torsdag, 11. januar kl. 13.00
Afrejse søndag, 14. januar kl. 13.00

Tid til dig. Tid til egenkærlighed. Tid til fordybelse og refleksion igennem yoga og meditation. Jeg tilbyder forskellige rereats både i Danmark og i udlandet. Læs mere om mig og retreats her...

På et yoga retreat med mig sørger jeg for at yoga niveauet tilpasses alle. Yogaundervisning tager udgangspunkt i årstiden, tid på dagen og, DIG. Med over 30 års erfaring i at afholde events, kurser og uddannelser, formidle og forvandle, glæder jeg mig til at dele det som står mit hjerte nær med dig.