Meet Your Buddha Nature – Online Yoga/Meditation Forløb m Karen Loy

Meet Your Buddha Nature

Online yoga/meditation forløb med Karen Loy

Tid til dig. Tid til egenkærlighed. Tid til fordybelse og refleksion.

Live – hver tirsdag i 8 uger fra kl. 19.00-20.30 (det bliver også muligt at se den på replay)

Datoer: 14.7, 21.7, 28.7, 4.8, 11.8, 18.8, 25.8, 1.9

Niveauet tilpasses alle. Dette forløb handler om dig og dit indre BUDDHA. Det handler om at vække dit indsigt, din visdom og lærer at balancere kroppens energisystem. Der vil være udfordringer; vi vil sætte intentioner, og du vil lære dig selv bedre at kende.

Min egne erfaringer på måtten har viste mig at yoga er så meget mere end den fysisk praksis, den er også en spirituel, emotionel og mental rejse som har haft en positiv og tankevækkende effekt på min vitalitet og velvære. Yogaens visdom er transformerende og, når du kombinere dens fysisk praksis med alle de andre oplevelser; spirituel, emotionel og mental, ved jeg, du mærker en markant ændring i din velbefindende, overskud og energi.

When I step onto my mat, I step into myself. Come find your Buddha with me. Karen

Pris:

DKK 1.600,00

Beskrivelse + anmeldelser

Normal pris er kr. 1600,-. Køber du inden søndag, kan du få den til en Early Bird pris af kr. 1200,-.

Når du køber denne varer modtager du hver uge et link til den Online Live Zoom undervisning som foregår tirsdag aften kl.19.00-20.30 i 8 uger. Det kræver ikke et medlemskab i Zoom for at deltage. Hvis ikke du kan se den live version, vil der dagen efter være en replay link til at se når det passer dig. Alle links vil kunne findes på en lukkede FB side til alle deltagere.

Jeg har lyst til at tage dig med på en rejse både yoga måtten, og af yoga måtten og viser dig hvordan jeg har fundet Buddha inde i mig. Det er simpel, det er energi-givende og det er den bedste investering du kan gør for dig selv.

Jeg er uddannet hatha yoga lærer og holistic lifestyle coach. Med over 30 års livserfaring i sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet, her hvor livet sker.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.