Mors dag – Online Yoga Event m Karen Loy

Mors Dag, 10 maj kl. 9-10:30

Online yoga event med Karen Loy

Tid til dig. Tid til egenkærlighed. Tid til fordybelse og refleksion.

Kl. 9-9:45  Yoga session for alle. Husk yogamåtte, tæppe, og evt yoga blokke
kl. 9:45-9:50  Pause – hent te, kaffe, vand skriveredskaber mm
kl. 9:50-10:30 Yogafilosofi – hvorfor disse øvelser og denne sammensætning? hvordan kan jeg tage den med mig i min hverdag?

Niveauet tilpasses alle. Yogaen tager udgangspunkt i årstiden, tid på dagen og DIG.

Min  egne erfaringer på måtten har viste mig at yoga er så meget mere end den fysisk praksis, den er også en spirituel, emotionel og mental rejse som har haft en positiv og tankevækkende effekt på min vitalitet og velvære. Yogaens visdom er transformerende og, når du kombinere dens fysisk praksis med alle de andre oplevelser; spirituel, emotionel og mental, håber jeg du mærker en markant ændring i din velbefindende, overskud og energi.

When I step onto my mat, I step into myself. Karen

Pris:

DKK 149,00

Beskrivelse + anmeldelser

Når du har købt denne varer modtager du et link til den Online Live Zoom event. Det kræver ikke et medlemskab i Zoom for at deltage. Du kan vælge at se med live eller se dens replay når det passer dig.

Dette event er den første af mange flere. Jeg har lyst til at tage dig med på en rejse både yoga måtten, og af yoga måtten og viser dig hvordan jeg bringer yogaens praksis ind i min hverdag. Det er simpel, det er energi-givende og det er den bedste investering du kan gør for dig selv.

Jeg er uddannet hatha yoga lærer og holistic lifestyle coach. Med over 30 års livserfaring i sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet, her hvor livet sker.

Oplever du problemer med at logge, skriv en sms på 53878743. Jeg glæder mig til at inspirere dig.