Online Forløb – Meditation & Pranayama

Tid til dig. Tid til meditation, fordybelse og refleksion.
Kom og mediterer med mig!
Hvad vil det sige at være opmærksom? Hvad betyder det at leve i nuet? Hvorfor er opmærksomhed vigtig ift vores sundhed? Kom med på en rejse med meditation og åndedrætsteknikker hvor vi skal lege og udforske kroppen, sindets og sjælens opmærksomhed via stilheden og vejrtrækning. Du er en mirakel.

I dette forløb af 8 uger får du hver tirsdag, kl. 20-20.30 en session via ZOOM.
Datoerne – 13.7/ 20.7 / 27.7 / 3.8/ 10.8/ 17.8/ 24.8/ 31.8
Ekstra gaver!
En kort introduktionsvideo til meditation og pranayama med gode råd og vejledning.
Små korte videoer ca 1-5 min med åndedrætsteknikker til en bedre søvn og koncentration.

Mit håbe er at disse sessioner vil giv dig inspiration til dit eget meditationspraksis derhejmme. Jeg glæder mig til at inspirere dig! Kærligst,

Pris:

DKK 599,00

Beskrivelse + anmeldelser

“Kan du høre det? Hjertets fine pulse? De blide mumlende tanker? Kan du mærke åndedrættets rytmiske bevægelser? Du er en mirakel”. Karen Loy

Meditation er bevidst opmærksomhed og en pausen i en ellers travl hverdag. Pranayama betyder livets kraft eller strøm og dens teknikker er rettede mod at berolige sindet. Du vil opleve hvordan begge supplere hinanden og bringer dig mere lykke, glæde, kærlighed og vitalitet i dit liv. Alle kan deltage.

Når du har køber denne varer modtager du et link til vores sessioner på ZOOM. Det kræver ikke et medlemskab i ZOOM for at deltage, du skal blot opret en profil.

Jeg er uddannet Hatha yogalærer og Holistic Lifestyle Coach. Jeg har mediterede hver dag i de sidste 8 år. Med over 30 års livserfaring i sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, din potentiale og din guru.