Færøerne 2023: Yoga – Vandring – Indsigt

$1 400.00

This world is your body. This world is a great school. This world is your silent teacher.
– Swami Sivananda

Færøerne byder på en unik, uforglemmelig og storslået natur til dig som elsker friluftsoplevelser, yoga, naturen og dybe samtaler. En færinger og en yogalærer med en fælles kærlighed til naturen har slået sig sammen til at give dig en helt unik rejse – rejsen i dig selv og for dig selv.
Vandring – Yoga – Fælleskab – De dybe samtaler.
Det er velkendt på Færøerne at vejret er uforudsigelig – det ene øjeblik er det regnvejr og blæst, det næste øjeblik bryder solen frem og spreder sig smukt over et helt magisk landskab af klipper, små huse og bække. Det er lige præcis dette uforudsigelig element vi tager med os i turens planlægning og program. Du skal være klar til, at der kan være ændringer i vores planer, dog kun til vores fordel for den bedste naturoplevelse som muligt.
Gu∂run Rasmussen er færinger og vil blandt andet være vores guide på vores vandretur. Færinger kender til det omskiftelig vejret og derfor er vi i de bedste hænder!
Guðrun har været selvstændig i 34 år som underviser, foredragsholder og behandler
Guðrun arbejder udefra at være i nuet og at “Tanker skaber følelser”
Karen Loy Aronson er yogalærer og livsstilscoach og har over 30 års erfaringer i sundhed, velvære og bevægelse. Karen har en stor passion for naturen og energi psykologi som hun deler kærligt og bevidst i sin undervisning og formidling.
Du kan læse mere om vores tur her under vores Facebook begivenhed…

Ikke på lager

Tag med på en yoga/vandretur til Færøerne
D. 6-10. September 2023
Afrejse ons, 6. sept kl. 12:25 Kbh Lufthavn
Ankomst Thorshavn lokaltid 13:30
Afrejse søn, 10. sept Thorshavn kl 14:30
Ankomst kl. 17:30 Kbh Lufthavn
Vi flyver med Atlantic Airways
Pris: kr. 9995,- i dobbelt værelser

Tid til dig. Tid til egenkærlighed. Tid til fordybelse og refleksion igennem yoga, meditation, vandring og naturoplevelser.

På et yoga retreat med mig sørger jeg for at yoga niveauet tilpasses alle. Yogaundervisning tager udgangspunkt i årstiden, tid på dagen og, DIG. Med over 30 års erfaring i at afholde events, kurser og uddannelser, formidle og forvandle, glæder jeg mig til at dele det som står mit hjerte nær med dig.