SommerYoga i Din Have

SommerYoga event med Karen Loy

Tid til dig. Tid til egenkærlighed. Tid til fordybelse og refleksion igennem yoga og meditation.

Jeg tilbyder forskellige yoga/meditation events og yoga coaching igennem Yoga Tribe – Slagelse.Yoganiveauet tilpasses alle. Yogaundervisning tager udgangspunkt i årstiden, tid på dagen og, DIG. Naturen er din opladningsbatteri. Kom tilbage til naturen og kom tilbage til DIG.

Min egne erfaringer på måtten har viste mig at yoga er så meget mere end den fysisk praksis, den er også en spirituel, emotionel og en mental rejse som har haft en daglig, positiv effekt på min vitalitet og velvære. Yogaens visdom er transformerende og, når du kombinere dens fysisk praksis med alle de andre oplevelser; spirituel, emotionel og mental, håber jeg du mærker en markant ændring i din velbefindende, overskud og energi.

“When you step onto your mat, you step into yourself.” Karen

Pris:

kr. 900,00

Beskrivelse + anmeldelser

Dette er en engangsbetaling. Det er vigtig at du skriver hvilke dato og tidspunkt dit arrangement skal holdes når du køber. I tilfældet af regnvejr kan du aflyse aften før eller bring den indenfor. Der er flere muligheder for at gøre din event en succes og jeg hjælper gerne!

Yoga i din have vil løfte din vitalitet og boost din energi. Øvelserne er simpel, de er energi-givende og det er den bedste investering du kan gør for dig selv og dem du inviterer med. Yoga i naturen om sommeren i Danmark kan ikke beskrives, den skal opleves!

“Tak for dig. Tak for oplevelsen. Sikke en skøn aften.” – en af haveejerens kommentarer 2022

Jeg er uddannet Hatha yogalærer og Holistic Lifestyle Coach. Med over 30 års livserfaring i sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne inspirere dig og dine gæster i yogaens foranderlig verden.