Udendørs Yoga med Karen Loy

Udendørs yoga event med Karen Loy

Tid til dig. Tid til egenkærlighed. Tid til fordybelse og refleksion igennem yoga og meditation.

Jeg tilbyder forskellige yoga/meditation events og yoga coaching igennem Yoga Tribe – Slagelse.Yoganiveauet tilpasses alle. Yogaundervisning tager udgangspunkt i årstiden, tid på dagen og, DIG. Naturen er din opladningsbatteri. Kom tilbage til naturen og kom tilbage til DIG.

Min egne erfaringer på måtten har viste mig at yoga er så meget mere end den fysisk praksis, den er også en spirituel, emotionel og en mental rejse som har haft en daglig, positiv effekt på min vitalitet og velvære. Yogaens visdom er transformerende og, når du kombinere dens fysisk praksis med alle de andre oplevelser; spirituel, emotionel og mental, håber jeg du mærker en markant ændring i din velbefindende, overskud og energi.

“When you step onto your mat, you step into yourself.” Karen

Pris:

kr. 90,00

Beskrivelse + anmeldelser

Dette er en éngangsbillet. Det er vigtig at du skriver hvilke dato og tidspunkt du ønsker at deltage i – f.eks skrive “Slow Flow fre. 1. marts”. Vær opmærksom hvor dette yoga event afholdes og afhængig af vejret får du en besked hvis dette event aflyses.

Jeg vil gerne tage dig med på en skøn rejse på yogamåtten hvor jeg viser dig hvordan din yogapraksis kan løfte din vitalitet i hverdagen. Det er simpel, det er energi-givende og det er den bedste investering du kan gør for dig selv.
“Du er en rigtig dygtig underviser, og du er god til at formidle din viden og erfaringer.” Sara

Jeg er uddannet Hatha yogalærer og Holistic Lifestyle Coach. Med over 30 års livserfaring i sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne inspirere dig til at finde yogaguruen ind i dig.