Yoga Coaching Session 1x

FLYT FOKUS – et personlig yoga session m yogalærer Karen Loy

Hver et individ er unik. Hver en person på sin rejse. Derfor findes der ikke en enkelt retning og en specifik behov for alle. Et forløb med mig er personlig, nærværende og kræver et gensidigt samarbejde.

Et personlig forløb er til dig som vil mødes i en kærlig relation og øge dit livskvalitet og find ro i at være den du er, igennem yoga, meditation og energiøvelser.

Med over 30 års livserfaring i holistisk sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.

Pris:

kr. 749,00

Beskrivelse + anmeldelser

Til dig som ønsker at betale pr. gang.
Når du køber et yoga coaching forløb med mig drager vi sammen på en personlig rejse hvor du skal lærer at stole på dig selv, dine valg og dine ønsker. Jeg henter inspiration fra de 6 essentielle principper udviklet af Paul Chek, min mentor, som er…
Åndedræt – Vand – Næring – Søvn/hvile – Kærlige Tanker – Bevægelse. Uden disse kan vi ikke tænke klart, mærke vores intuition eller bevare troen i det vi i virkeligheden ønsker skal ske.
Sammen finder vi en handlingsplan og rutiner, så du igen kan mærke hvilke forskel de simple ændringer gøre. Her benytter jeg mig af redskaber som yoga – meditation – åndedrætsteknikker – EFT – og naturen. Alle har et udgangspunkt i det simpel liv, det rige liv, det virkelig liv.

Du kan læse mere om mig her…
Jeg glæder mig til at inspirere dig.