Yoga Coaching Session – Introduktion

FLYT FOKUS – et personlig yoga coaching forløb m yogalærer Karen Loy

Hver et individ er unik. Hver en person på sin rejse. Derfor findes der ikke en enkelt retning og en specifik behov for alle. Et forløb med mig er personlig, nærværende og kræver et gensidigt samarbejde.

Et personlig forløb er til dig som vil mødes i en kærlig relation og øge dit livskvalitet og find ro i at være den du er, igennem yoga, meditation og energiøvelser.

Med over 30 års livserfaring i holistisk sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.

Pris:

DKK 749,00

Beskrivelse + anmeldelser

Til dig som møder mig første gang.
Når du køber et yoga coaching forløb med mig starter vi med en længere første session/introduktion.
Inden vi mødes bedes du udfylde et dokument som tager udgangspunkt i de 6 holisitisk essentielle principper udviklet af Paul Chek…Åndedræt – Vand – Næring – Søvn/hvile – Tanker – Bevægelse. Denne dokument bliver sent tildig via mail og skal returneres minimum 3 dage før vi mødes første gang. Dokumentet bliver mappe til at hjælpe dig fremadrettet. Sammen finder vi en handlingsplan og rutiner, så du igen kan mærke hvilken forskel de simple ændringer gør til din velbefindende og energi.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.