Yoga Coaching Session – Introduktion

FLYT FOKUS – er et personlig yoga forløb m yogalærer Karen Loy

Hver et individ er unik. Hver en person på sin rejse. Derfor findes der ikke en enkelt retning og en specifik behov for alle. Et forløb med mig er personlig, nærværende og kræver et gensidigt samarbejde.

Et personlig forløb er til dig som vil mødes i en kærlig relation og øge dit livskvalitet og find ro i at være den du er, igennem yoga, meditation og energiøvelser.

Med over 30 års livserfaring i holistisk sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.

Pris:

DKK 749,00

Beskrivelse + anmeldelser

Når du køber et yoga coaching forløb med mig tager skal vi have en længere første session og introduktion.
Inden vi mødes bedes du udfylde et dokument som tager udgangspunkt i de 6 holisitisk essentielle principper udviklet af Paul Chek…Åndedræt – Vand – Næring – Søvn/hvile – Tanker – Bevægelse. Denne dokument bliver vores mappe til at hjælpe dig fremadrettet. Sammen finder vi en handlingsplan og rutiner, så du igen kan mærke hvilke forskel de simple ændringer gør til vores velbefindende og energi.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.