Select Page

Yoga Coaching

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

1:1

Flyt Fokus

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”
– Aristotle

Er du god til at sætte TID af til dig selv? Måske var NU, et godt tidspunkt til at investere i DIG?

FLYT FOKUS – er et personlig yoga coaching session eller forløb med mig – til dig og for dig. Det kan både være online eller personlig. Det kan være hjemme hos dig eller i de lokaler jeg benytter mig af når jeg underviser. Jeg vil gerne vise dig hvordan simple redskaber kan gøre en forskel.

Hvert individ er unikt. Hver en person er på sin egen rejse. Derfor findes der ikke en enkel retning og et specifikt behov for alle.  Et forløb med mig er personligt, nærværende og jeg ser på hvert menneske som en helhed, holistisk og kærlig. Holisme er læren om helhed – dvs. samhørighed mellem ånd(sjæl) og stof(energi) og dens levende organisme (krop). Et holistisk menneskesyn for mig, fokuserer på ”det hele menneske”, dvs. både på de psykiske og fysiske behov. Vi er ikke kun en fysisk krop, vi er energi, vi er bevidsthed, vi er ånd. Uden at kigge på det hele, kan vi føler os fortabt og tvivlende, og det påvirker vores sundhed og vitalitet.

Et personligt forløb med mig, er til dig som vil mødes i en kærlig relation og øge din livskvalitet og find roen i at være den du er.

Med over 30 års livserfaring i sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gør og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet.

Flyt Fokus er til dig som…
Vil lære at meditere
Vil lære yoga som et redskab til selvindsigt
Vil lære at flytte fokus og skabe ro
Vil lære mere om energi og hvordan den påvirker din sundhed

Udtalelse:

“I januar 2021 fik jeg konstateret brystkræft, jeg tog straks kontakt til Karen som hjælp mig i gang med min spirituelle rejse. Jeg fik hjælp til at rydde op i fortiden, hvordan jeg skal håndtere nutiden, og skabe balance i mit liv. Jeg er næsten færdig med mine behandlinger, og har næsten ikke haft bivirkninger af behandlingerne. Jeg elsker den nye udgave af mig, takket være det samarbejde jeg har haft med Karen.” 

1:1  yoga coaching online eller personlige sessioner er en pakke af 5 sessioner…

Forløb 5x af 60 min  – kr. 4000

Køb nu i min butik

Er du studerende, pensionist, arbejdsledig eller lign. ring og hør om andre betalingsmuligheder.

📞 53878743
Lad os tage en uforpligtende dialog om hvordan DU flytter fokus til det som er vigtigst her i livet; intimitet, nærvær og det at gøre en forskel.