1:1

1:1

Flyt Fokus

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”
- Aristotle

Måske var det NU, et godt tidspunkt at investere i DIG?

FLYT FOKUS - er et personlig yoga coaching session eller forløb med mig - til dig og for dig. Det kan både være online eller personlig. Det kan være hjemme hos dig eller i de lokaler jeg benytter mig af.

Hver et individ er unik. Hver en person på sin rejse. Derfor findes der ikke en enkelt retning og en specifik behov for alle.  Et forløb med mig er personlig, nærværende og ser på hver et menneske som en helhed, holistisk. Holisme er et græsk ord og stammer fra ”holos”, der betyder ”hel”. Holisme er læren om helhed – dvs. samhørighed mellem ånd(sjæl) og stof(energi). Et holistisk menneskesyn i et forløb eller session med mig,  fokuserer på ”det hele menneske”, dvs. både på de psykiske og fysiske behov. Vi er ikke kun en fysisk krop, vi er energi, vi er bevidsthed, vi er meget mere.

Et personlig forløb er til dig som vil mødes i en kærlig relation og øge dit livskvalitet og find ro i at være den du er.

Med over 30 års livserfaring i sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet.

Flyt Fokus er til dig som...
Vil lære at meditere
Vil lære yoga som et redskab til selvindsigt
Vil lære at flyt fokus og skabe ro
Vil lære mere om energicentre i og, omkring os selv

1:1  yoga coaching online eller personlig sessioner koster...

Første session og intro 1 x af 75 min - kr. 749,-
1x af 60 min - kr. 595,-
Forløb 5x af 60 min  - kr. 2699,-
Forløb 10x af 60 min - kr. 4999,-

Køb nu i min butik

Er du studerende, pensionist, arbejdsledige eller lign ring og høre om andre betalingsmuligheder.

Vil du vide mere, ring til mig på 53878743
Lad os tage en uforpligtende dialog om hvordan DU flytter fokus til det som er vigtigst her i livet.