Select Page

100 Timers Basis Yogauddannelse

100 Timers Basis Yogauddannelsen

Efterår 2023


Drømmer du om at dykke endnu dybere ned i din yogapraksis og yogaens fantastiske verden – og selv blive yogalærer? På denne basis yogauddannelse vil fokus være på din personlige udvikling og på den praktiske undervisning i yoga. Yoga forandret mit liv og jeg håber at gøre det samme for dig!

 

“Velkommen til det første skridt i en livslang rejse med dig selv, din yogamåtte og den tidløse visdom”.
Karen Loy Aronson, Yogalærer og stifter af uddannelsen

 

Yoga er et livslangt studie. På denne uddannelse møder du et bredtfavnende udvalg af yogastilarter, som vil give dig en stærk basis – både for din personlige udvikling og for dine muligheder for at undervise andre i yoga. Denne yogauddannelse tilbyder et højt fagligt niveau og formidling. Jeg har over 30 års erfaringer som underviser, udvikler og terapeut. Min rejse med yoga var en Hatha Yoga Uddannelse på 500 timer, herefter har jeg trænede de fleste stilarter indenfor yoga igennem min daglig praksis på yogamåtten, kurser, workshops, m fl. 

“Yogauddannelsen var for mig en fantastisk pause med fokus på mig selv. Jeg har dyrket motionsgymnastik i mere end 40 år – men aldrig yoga, så det var lidt af en udfordring at gå i gang med en yogauddannelse. Men som Karen sagde til os en af de allerførste gange vi mødtes: din yogamåtte er DIN måtte og hvordan din yogapraksis udvikler sig, er helt op til dig! Jeg følte mig aldrig udenfor og synes det var en skøn tid… ” 

Tidl. elev Helle Scharling.

“Kroppen har mange systemer som alle snakker sammen. De arbejder konstant sammen for at overleve. Er der ubalance i kroppen, er der ingen mirakler eller nemme løsninger. Det er ikke muligt at give et entydigt svar, men vigtigst er at lærer din krop at kende, heriblandt med yoga. Hver gang jeg træder ind på måtten, mærker jeg en ro, men også en energi som ikke kan beskrives. Det er som om at tiden står stille. Ja, jeg er yogalærer! det bliver jeg mere og mere sikker på hver dag. Tak for det du har lært mig om yogaen og ikke mindst mig selv.”

Tidl. elev Joan Jensen

 

UDDANNELSEN ER RETTET MOD DIG SOM:

  • vil tilbyde yogaundervisning på basisniveau i trygge rammer
  • vil fordybe dig i yogaens transformerende træning og filosofi
  • vil udvikle din yogapraksis til en bæredygtig forretning
  • vil lære mere om dig selv og skabe grobund for din personlige udvikling
  • vil stifte bekendtskab med alt fra de blide til de lidt mere krævende former af yoga

 

PÅ UDDANNELSEN LÆRER DU BL.A.:

  • at undervise en yogaklasse med sikre justeringer og variationer i yogasekvenserne.
  • basisanatomi, som sikrer skadesforebyggelse i din undervisning.
  • simple åndedræts-teknikker og guidede meditationer.
  • yogafilosofi som en spirituel videnskab om livet.
  • at yoga vil forandre dit livssyn på den gode måde.

 

OPTAGELSESKRAV:
Der forventes, at du som elev kan deltage i en sammenhængende yogaklasse. Eleven behøves ikke at have praktiseret avanceret yoga, være specielt smidig eller kunne stå på hænder. Der forventes, at du som elev møder op med en oprigtig interesse i at lære og forstå grundprincipperne i en Yoga praksis. Uddannelsen byder både på spændende oplevelser og hårdt arbejde.

YOGA EKSAMEN:
For at modtage din certificering fra uddannelsen skal du aflevere en skriftlig opgave på minimum 3 sider og, består en 40 minutters praktisk yogaundervisning med en lille gruppe deltager og censor. Efter eksamen vil både Karen og censor giv en mundtlig evaluering.

UNDERVISNINGENS TIDSPUNKTER:

De 100 timer fordeles på en praktisk del med hhv. en opstartsweekend (lør-søn), 11 trænings-torsdage, 11 online sessioner @ 60 min teori, 2 “live” spørgerunder af 90 min, samt en eksamensweekend (lør-søn). Der bliver oprettede en lukkede Facebook gruppe hvor disse sessioner vil kunne ses og genses.
Som en del af forløbet er der tildelt 24 timer til teoretisk forberedelse/læsning – svarende til ca 2 timer pr. uge. De anbefalede bøger står forneden.

Når alt undervisning er gennemgået slut på året 2023, vil der herefter kom undervisningsvideoer til at videreudvikle sit eget praksis og hjemmetræning og gøre sig klar til eksamen i april 2024.

Opstarts weekend: Yoga Tribe – Slagelse, Priorgade 1 A, 4200 Slagelse
Lørdag, 30.Sept kl. 9-16
Søndag, 1.Okt kl. 9-16

Trænings torsdage – Yoga Tribe – Slagelse  kl. 18.00-21.00  
Okt (d. 5. / 12. / 19. / 26. )
Nov (d. 2. / 9. / 16. / 23. )
Dec (d. 7. / 14. )

Online teori lægges op hver mandag kl. 16 – disse sessioner vil kunne ses ind i den lukkede FB gruppe og med link.

Online træningssessioner – Fra 1. Januar 2024 og frem til 31. Marts 2024  hver uge i 3 måneder vil du får en link til en online træningssession til at videreudvikle din egne praksis og undervisning før du skal op til eksamen i April 2024.

Eksamens weekend:
Lørdag, 6. April 2024 – kl. 9-16

Søndag, 7. April 2024 – kl. 9-16

PRIS
Pris: Kr. 18.500,- inkl. uddannelsesmappe og links til videoundervisning

Du kan tilmelde dig og betale her…

Der er mulighed for at betale på én gang eller af 3. rater. Ønsker du at betale over 3. rater bedes du skrive personlig til Karen på info@karenloy.dk

Følgende litteratur er obligatorisk og forventes medbragt til kursusstart:
Nærmere Noget af Simon Krohn
Træk vejret på naturlig vis af Lotte Maggie Mogensen

Hvis du vil vide mere eller har en uforpligtede samtale med mig kan du kontakte mig her…