1:1 Yoga Coaching

“Knowing yourself is the beginning og all wisdom” – Aristotle

Er du god til at sætte tid af til dig selv?

Måske var NU, et godt tidspunkt til at investere i DIG!

Flyt Fokus

– er et holistisk coaching forløb til dig, for dig. Det kan være online eller det kan være i person. Det kan være hjemme hos dig, i mine egne lokaler eller via ZOOM. Jeg vil gerne vise dig hvordan simpel redskaber og rutiner kan gøre en forskel. Book en uforpligtende samtale med mig her.

Et personligt forløb med mig, er til dig som vil mødes i en kærlig relation og øge din livskvalitet.

Med over  30 års livserfaring i sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gør og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad til det dit hjerte brænder for, her og nu.

Flyt Fokus er til dig som…
Vil lære at meditere
Vil lære yoga og energiøvelser som et redskab til selvindsigt
Vil lære at flytte fokus og skabe ro
Vil lære mere om energi og hvordan den påvirker din sundhed

1:1 Yoga Coaching online eller personlig sessioner er en pakke af 12 sessioner, svarende til 3 mdr.

 

Personligt Forløb

Flyt Fokus - 1:1

Hvert individ er unikt. Hver person er på sin egen rejse. Derfor findes der ikke en enkel retning og et specifikt behov for alle. Et forløb med mig er personligt, nærværende og jeg ser på hvert menneske som en helhed, holistisk og kærligt. Holisme, for mig,  er læren om helhed – dvs. samhørighed mellem ånd (sjæl) og stof (energi) og dens levende organisme (krop). Et holistisk menneskesyn for mig, fokuserer på “det hele menneske”, dvs. det spirituel, mental, emotionel, fysisk behov. Du er ikke kun en fysisk krop, du er energi, du er bevidsthed, du er ånd. Uden at kigge på det hele, kan du føle dig fortabte og tvivlende, og det påvirker din sundhed og vitalitet. Er der noget her du kan nikke genkendende til?

 

 

Forløb 12 x  – 12.000 kr.

“Jeg tog kontakt til Karen som hjalp mig i gang med min spirituelle rejse. Jeg elsker den nye udgave af mig selv!”

Yoga Online Sessions

Nu kan du træne online yoga, på engelsk, med Karen. Med over 30 års erfaringer og dedikation til egne praksis vil du ikke få en bedre facilitator! 

Det vil glæde mig at have dig med!

 Karen, Thank you for another wonderful class. The wisdom and intelligence you bring to each class is amazing. This course continues to suprise me with so many different practices and I look forward to every Monday. I also appreciate the flexablity to practice at home on my schedule, it really is very convenient.

Følg mig