Handels- og leveringsbetingelser

Vilkår og betingelser

Generelle oplysninger

Webinarer og online undervisning i webshop

Bestilles og betales på samme tid, og der er derfor ikke mulighed for at fortryde/annullere dit køb.

Betaling trækkes fra dit kort, når dit køb gennemføres på hjemmesiden. Den digitale adgang må ikke deles, videredistribueres eller på anden vis gives til en anden end du som køber.

Live stream af den undervisning du køber, er til rådighed minimum et år efter dit køb. Du kan downloade materialet og derved få uendelig tilgang.

 

 

Yoga Forløb (gruppe eller personlig)

Du betaler dit forløb minimum 14 dage før opstart. Jeg modtager din betaling og fremsender gerne en faktura straks hvis ønsket.

Afbud til et personlig forløb

Du skal melde afbud indtil kl. 16.00 dagen før din aftale.  Penge refunderes ikke dog kan ombookes til en ny tid eller købe andet ydelse.

Afbud til et gruppeforløb

Send gerne en personlig besked til mig hvis du er forhindret i at komme til træningen. Ved framelding senere end 3 dage før forløb start, tilbagebetales beløbet normalt ikke og kun hvis særlige omstændigheder gør sig gældende.

Bliver du akut syg, tilbydes du deltagelse i et andet forløb.

Priser

Hos ForeverKaren tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

ForeverKaren modtager betaling med VISA-Dankort, Mastercard og MobilePay.

Fortrydelsesret i henhold til loven

Du har ifølge loven om distancehandel og dørsalgsloven ret til at fortryde købet indenfor fjorten (14) dage. Fortrydelsesfristen regnes fra og med den dag, hvor du køber ydelsen/ydelser.

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, hvortil det aftalte beløb kan returneres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med ForeverKaren, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

og oplysninger om, hvad du har købt.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere dit køb, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i  ForeverKaren.

ForeverKaren respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle dine personlige oplysninger, som vi modtager.

OBS! Forhandleren, som du har købt ydelsen/ydelser af, er en selvstædig forretning.  Det betyder, at hun selv er ansvarlig for sit salg.

Med venlig hilsen

ForeverKaren
Bjergbygade 24 st th
4200 Slagelse
Telefon: 53878743

CVR nr.: 30457803

Email: info@karenloy.dk

 

Senest opdateret Oktober 2023