Flyt Fokus Yoga Coaching Forløb 12x

$1 680.00

FLYT FOKUS – et personlig yoga coaching forløb af 12x m yogalærer Karen Loy

Hver et individ er unik. Hver en person på sin rejse. Derfor findes der ikke en enkelt retning og en specifik behov for alle. Et forløb med mig er personlig, nærværende og kræver et gensidigt samarbejde.

Et personlig forløb er til dig som vil mødes i en kærlig relation og øge dit livskvalitet og find ro i at være den du er, igennem yoga, meditation og energiøvelser.

Med over 30 års livserfaring i holistisk sundhed, velvære og personlig vækst, hviler jeg godt i det jeg siger, gøre, og formidler. Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet.

Et yoga coaching forløb med mig er for dig en personlig rejse, hvor du skal lærer at stole på dig selv, dine valg og dine ønsker.

Inspiration jeg henter til dig er intuitiv og med et udgangspunkt i de 6 essentielle principper udviklet af Paul Chek, min mentor...
Åndedræt - Vand - Næring - Søvn/hvile - Kærlige Tanker - Bevægelse. Uden disse kan vi ikke tænke klart, mærke vores intuition eller bevare troen i det vi i virkeligheden ønsker skal ske.
Sammen finder vi en handlingsplan og rutiner, så du igen kan mærke hvilken forskel de simple ændringer gøre. Her benytter jeg mig af redskaber som yoga - meditation - åndedrætsteknikker - EFT - og naturen.

Alt det vi skal arbejde sammen om har et udgangspunkt i det simpel liv, det rige liv, det virkelig liv.

Du kan læse mere om mig her...
Jeg glæder mig til at inspirere dig.